Достъп до актуалната складова наличност на Рейсистем ЕООД

За да получите достъп до базата данни с актуални складови наличности, моля въведете парола за достъп. Парола за достъп можете да получите като се свържете с нашият екип. Ние ще ви изпратим уникална парола за достъп, с която ще можете да следите складовите наличности на продуктите от нашият каталог.

Въведената парола беше приета от системата. Можете да изтеглите вашият файл съдържащ данни за складовите наличности в нашата система, към настоящият момент.

Изтеглете вашият файл

За да запаметите файла на вашият компютър, натиснете с десният бутон върху линка и изберете “Save target as”.

Мултипликатори

 

Мултипликатор за трактори

Мултипликаторът е повишаваща механична предавка с различно предавателно число. Предназначен е да увеличава оборотите на въртене на двигател, намалявайки въртящия момент без значителни загуби на мощност. Намира приложение в областта на машиностроенето, селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост и др.
Най- широко се използва за куплиране на хидравлични помпи към силоотводния вал ВОМ (РТО) на мобилна машина.  В селскостопанските машини чрез мултипликатора се задвижва зъбна помпа и друг кръг хидравлична система отделно от съществуващата при тракторите обикновено.
Мултипликаторите се класифицират по въртящ момент и мощност на задвижване.Настоящият продукт е широко използван в селскостопанските машини /тракторите/ с отлично качество и производителност.

 

 

 

 

 

Предлаганите компоненти за трактори представляват хидравлични елементи, зъбни помпи, НШ32, ХШ50, хидравлични разпределители за трактори, хидравлични цилиндри, хидромотори и мултипликатори.

= kg

= mm

= m

= sec

  bar

  l/min

  kW

= cm3

= min-1

= bar

  l/min

  nm

= mm

= mm

= кг

= mm

= bar

  cm 2

  kN

  kN

  l

= kW

= V

= Nm

  min-1

  kW

  A

= cm3

= l/min

= bar

  min-1

  Nm

  kW