Достъп до актуалната складова наличност на Рейсистем ЕООД

За да получите достъп до базата данни с актуални складови наличности, моля въведете парола за достъп. Парола за достъп можете да получите като се свържете с нашият екип. Ние ще ви изпратим уникална парола за достъп, с която ще можете да следите складовите наличности на продуктите от нашият каталог.

Въведената парола беше приета от системата. Можете да изтеглите вашият файл съдържащ данни за складовите наличности в нашата система, към настоящият момент.

Изтеглете вашият файл

За да запаметите файла на вашият компютър, натиснете с десният бутон върху линка и изберете “Save target as”.

Rostselmash

 

Рейсистем ЕООД, предлага на българския и световния пазар, хидравлични изделия за комбайн машините на Ростселмаш. Аксиално-бутална регулируема помпа, аксиално-бутален хидромотор, нерегулируем хидромотор, хидравлична зъбна помпа, хидростатично кормилно управление, разпределители с електромагнитно управление разнообразна клапанна апаратура. За повече информация, можете да изтеглите PDF каталог на компонентите.


Комбайните на Ростселмаш се прозвеждат в конвейрния завод на марката в град Ростов на Дон в Русия. Комбайн машините се отличават с висока производителност и високи резултати за селскотостопанство. Компанията е с близо 80-годишна история в селското стопанство. Произвдени са над 2,6 милиона комбайни, които успешно са се наложили в над 48 страни в целият свят. Комбинатът в град Ростов обединява 18 предприятия, сред които и автономна трансопртна и енергийна компания. И още 7 завода за земеделска техника, 2 от които извън пределите на бившият СССР.
Компанията заема 20% от пазарния дял на комбайн машини, което се счита за завидно постижение, като се вземе предвид силната конкуренция в този бранш.

 

 

Предлаганите компоненти за трактори представляват хидравлични елементи, зъбни помпи, НШ32, ХШ50, хидравлични разпределители за трактори, хидравлични цилиндри, хидромотори и мултипликатори.

= kg

= mm

= m

= sec

  bar

  l/min

  kW

= cm3

= min-1

= bar

  l/min

  nm

= mm

= mm

= кг

= mm

= bar

  cm 2

  kN

  kN

  l

= kW

= V

= Nm

  min-1

  kW

  A

= cm3

= l/min

= bar

  min-1

  Nm

  kW